Afwerking drukwerk en vergaren

Uw drukwerk heeft de pers verlaten, maar is hiermee vaak nog niet gereed. Het uiteindelijke resultaat valt of staat met de vakkundige afwerking van het drukwerk waarbij men oog voor detail heeft. Immers betreft het hier het visitekaartje van uw bedrijf wanneer u uw drukwerk gaat verspreiden en wilt u uiteraard professioneel voor de dag komen en hiermee een goede indruk achter laten bij uw klanten en/of afnemers!

Vaessen Co Packing kan de afwerking van uw drukwerk verzorgen om tot een mooi en professioneel eindproduct te komen. Van vergaren, vouwen tot bundelen!

 

De afwerking van drukwerk wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd in onze professionele werkplaats. Tevens beschikken wij over krimp-, seal- en boormachines om een professionele en nette afwerking te kunnen waarborgen.

Wij kunnen voor de afwerking van drukwerk de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 

-          Vergaren drukwerk

-          Vergaren waaiers en vastzetten

-          Vergaren leaflets en binden

-          Handmatig mappen vouwen

-          Afwerking kalenders

-          Mappen en doosjes plakken

-          Ringbanden vullen en binnenwerk vergaren

Uiteraard is dit maar een kleine greep waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij de afwerking van uw drukwerk. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de diverse mogelijkheden binnen ons bedrijf en onze werkwijze.

Naast de afwerking van drukwerk kunnen wij deze ook voor u verzendklaar maken, denkt u hierbij aan mailings, brochures, etc. welke wij voor u kunnen personaliseren. Ook kunnen wij uw drukwerk voor u (tijdelijk) opslaan in ons beveiligde magazijn.

Eén partner voor uw complete drukwerk afwerking, wij denken graag met u mee. Binnen ons bedrijf zijn diverse personen werkzaam met een grafische opleiding en hebben kennis van zaken, welke zij graag met u delen om tot een mooi eindproduct te komen.

Wilt u graag meer informatie of een offerte voor de afwerking van uw drukwerk aanvragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.