Fulfilment

Fulfilment service, veel meer dan logistiek alleen.

Uitbesteden van uw logistieke activiteiten binnen uw webshop?
Wij kunnen u professioneel ontzorgen en uw klant een uitstekende service bieden!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een complete fulfilment service? Vaessen Co-Packing heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van fulfilment service en alles wat daarbij komt kijken wanneer u een webshop beheert! Wij kunnen u hiermee volledig ontzorgen.

Vanuit ons bedrijf verzorgen wij het fulfilment service proces voor o.a. diverse webshops en postorderbedrijven. Alle handelingen die volgen nadat de klant in uw webshop¬†op ‚Äúbestellen‚ÄĚ heeft geklikt, kunnen wij u uit handen nemen. Daar komt vaak toch veel om de hoek kijken, zoals bestellingen verzamelen, verzenden, maar ook retourbeheer.¬†Wij begeleiden het gehele fulfilment service proces vanaf de bestelling tot aan de aflevering van uw product en tevens het op voorraad houden van uw producten of artikelen.¬†Dit bespaart u tijd en kosten en komt de dienstverlening ten goede, waarbij u zich bezig kunt houden met uw core business. Hoe goed en mooi uw product ook is, minstens zo belangrijk is de uitvoering van de order en de aflevering hiervan. Dit bepaalt voor een groot deel hoe uw klant u zal beoordelen en of deze nog terug komt als klant in uw webshop.¬†Met onze fulfilment service bent u en uw klant gegarandeerd van een uitstekende service!

Wat kunt u verwachten van onze fulfilment service:

 

-          Ontvangen en controleren van uw producten

-          Opslag in ons beveiligde magazijn

-          Voorraadbeheer

-          Stiptheid en accutaresse

-          Orders verzamelen en verpakken

-          Verzending en retourverwerking

Eén partner, één compleet fulfilment service pakket!

Of het nu gaat om enkele orders per dag of tientallen per uur, Vaessen Co Packing staat garant voor een professionele fulfilment service voor uw bedrijf en uw klanten. U kunt zich richten op uw kerntaken met de geruststellende gedachte dat uw fulfilment service voor uw webshop goed en betrouwbaar geregeld is. Dat noemen wij: ontzorgen!

Wilt u meer informatie over onze fulfilment service? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee.