grafische afwerking

Zoekt u een partner die samen met u de meest effici√ęnte oplossing vindt voor de¬†grafische afwerking van uw drukwerk?

Vaessen Co Packing heeft alle expertise op het gebied van grafische afwerking in eigen huis, van ringbanden vullen tot het verzorgen van complete mailings.

Grafische afwerking is een essentieel onderdeel van het productieproces, nadat het drukwerk klaar is vraagt dit meestal nog een laatste nabewerking. Vaessen Co Packing verzorgt hierin hoofdzakelijk de handmatige afwerking of nabewerking. Daarnaast beschikken wij over professionele seal- en krimpmachines en boormachines. 

U kunt bij Vaessen Co Packing o.a. voor de volgende grafische afwerking terecht:

-          Ringbanden vullen (binnenwerken vergaren en tabbladen toevoegen)

-          Handmatig mappen vouwen en plakken

-          Mailings

-          Wire-o binden

-          Grafische afwerking kalenders en voorzien van b.v. datumaanwijzers

-          Vergaren van drukwerk

-          Vergaren waaiers en deze vastzetten met b.v. drukknop of busschroef

-          Vergaren leaflets en binden met koord en zuignap

-          CD hoesjes plakken en voorzien van CD

-          Wobblers voorzien van dubbelzijdige tape

-          Enveloppen voorzien van dubbelzijdige tape

-          Displays opzetten en afvullen

-          Tafelstandaards plakken

Voor elk gewenst product bieden wij u een passende grafische afwerking, waarbij kwaliteit voorop staat en wij deze voor u waarborgen! Uiteraard is dit slechts een kleine greep van diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.

display vouwwerk

Waarom de grafische afwerking uitbesteden bij Vaessen Co Packing en de voordelen

Meedenken met de klant en zoeken naar de meest effici√ęnte oplossing voor uw grafische afwerking vinden wij heel belangrijk. Binnen onze organisatie zijn diverse personen werkzaam met een grafische opleiding en werkervaring.¬†Hierdoor kunnen wij de afwerking¬†professioneel,¬†optimaal en vakkundig uitvoeren met oog voor het kleinste detail, zodat u de juiste en gewenste indruk achterlaat bij uw klanten.

Naast het verzorgen van de grafische afwerking, kunnen wij ook het inkopen van extra materialen verzorgen voor onze klanten. Denk hierbij aan benodigde materialen zoals busschroeven, drukknoppen, dubbelzijdige tape, foamtape, lijmdots, klitteband, transparante enveloppen en mailingbags, zelfklevende hoesjes voor CD, visitekaartjes etc. Hiermee bieden wij u een totaal oplossing aan.
De drukker kan zich bezig houden met zijn core-business en de grafische afwerking inclusief eventueel extra materialen die ingekocht moeten worden kan geheel uit handen worden gegeven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van grafische afwerking of wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.