Inpakbedrijf

Op zoek naar een inpakbedrijf waar flexibiliteit,
snelheid en accuratesse voorop staat?

 

Vaessen Co Packing is al 20 jaar een allround inpakbedrijf en biedt de totaaloplossing voor al uw inpak, ompak en verpak werkzaamheden.

Wij zijn als inpakbedrijf gespecialiseerd in het in- en verpakken van consumenten en industri√ęle goederen, van enkele stuks tot bulkverpakkingen. Dit kan zowel handmatig als half machinaal worden uitgevoerd in ons inpakbedrijf. Wij verzekeren u dat wij uw opdrachten in korte tijd en kwalitatief hoogwaardig afleveren tegen een scherp tarief.

Enkele werkzaamheden van ons inpakbedrijf:

-          Machinaal en handmatig verpakken

-          Mail pack en mailings samenstellen

-          Ompakken

-          In- en Verpakken

-          Fulfilment voor webshops

-          Goodiebags samenstellen

-          Afwerking drukwerk

Wist u dat u bij ons inpakbedrijf ook terecht kunt voor het inpakken van modeaccessoires zoals (zonne-) brillen, sjaals, petten, etc. Ook voor de kleinere artikelen staan wij voor u klaar! Wij staan voor maatwerk, snelheid en precisie!

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons aanbod welke wij u als inpakbedrijf kunnen bieden. Wij bespreken graag uw wensen en idee√ęn, meedenken met de klant staat bij ons voorop! Of het nu gaat om kleine, grote of spoedklussen!

Daarnaast beschikt ons inpakbedrijf over een groot magazijn, waardoor wij u de mogelijkheid kunnen bieden om uw goederen tijdelijk op te slaan.

Wilt u graag meer informatie over ons inpakbedrijf en de mogelijkheden? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vaessen Co Packing een inpakbedrijf waar u op kunt rekenen!