kerstpakketten inpakken

U heeft te weinig capaciteit en wilt uw kerstpakketten door een specialist extern laten inpakken?

 

Vaessen Co Packing heeft reeds voor vele bedrijven naar tevredenheid de kerstpakketten mogen inpakken. Wij kunnen u ondersteunen en het gehele inpakwerk van u overnemen!

 

Er gaat behoorlijk wat tijd in zitten wanneer u al uw kerstpakketten gaat inpakken. U kunt dit bijvoorbeeld door uw medewerkers laten doen. Maar wanneer u uw kerstpakketten laat inpakken door ons wordt dit een stuk goedkoper en kunnen uw medewerkers bezig blijven met hun eigen werkzaamheden.

Het inpakken van kerstpakketten moet vaak in een relatief kort tijdsbestek gebeuren i.v.m. verse producten. Daarnaast vraagt vaak de hoeveelheid kerstpakketten ook om een stukje vakkundige logistiek, waarmee wij u ook kunnen ontzorgen.

U kunt bij ons terecht voor het verzamelen van de artikelen/producten, het inpakken tot het verzenden van de kerstpakketten! Wij nemen u al het werk uit handen!

Het inpakken van de kerstpakketten dient uiterst zorgvuldig te gebeuren. Breekbare artikelen worden extra verpakt en dozen worden opgevuld om de kans op breuk te minimaliseren. Wij staan garant voor vakkundig inpakwerk, zodat de kerstpakketten in perfecte staat bij uw medewerkers of relaties terecht komen. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk, precisie en snelheid!

U wilt uw kerstpakketten op een creatieve wijze in een mooie chique verpakking laten inpakken? Geen probleem, wij kunnen voor u, in overleg, tegen aantrekkelijke tarieven verpakkingsmateriaal inkopen.

Indien gewenst kunnen wij ook de complete inhoud van uw kerstpakketten voor u verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Bij Vaessen Co Packing bent u aan het juiste adres voor kerstpakketten waarmee u uw medewerkers en relaties kunt verrassen en doen verbazen!

Wilt u graag meer informatie over de diverse mogelijkheden om uw kerstpakketten te laten inpakken? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.