Kerstpakketten samenstellen

U wilt in de decembermaand origineel voor de dag komen? Wij kunnen unieke kerstpakketten samenstellen!

 

Vaessen Co Packing heeft een groot assortiment van mooie, lekkere en luxe artikelen waarmee u uw kerstpakketten kunt samenstellen. Of het nu gaat om 10 of 200 kerstpakketten, u kunt altijd bij ons terecht!

 

De decembermaand is vaak een drukke¬†periode in een bedrijf waarbij u vaak wel wat ontzorging kunt gebruiken.¬†Er gaat vaak behoorlijk wat tijd in zitten wanneer u uw kerstpakketten wilt gaan samenstellen. De persoonlijke smaak van uw relatie of personeelslid kan soms behoorlijk uiteenlopen en u wilt liever niet met het standaard kerstpakket afkomen. Maar juist laten zien dat u er uw persoonlijke aandacht aan heeft besteed.¬†Om hiermee uw dankbaarheid voor het afgelopen jaar te tonen. Wij kunnen de volledige inhoud van uw ‚Äúcustom made‚ÄĚ kerstpakketten samenstellen, voor ieder budget, zodat u origineel voor de dag komt.

Waarom het samenstellen van kerstpakketten uitbesteden?

U kunt uiteraard uw medewerkers deze taak laten vervullen, maar vaak gaat hier behoorlijk wat tijd in zitten. Wij kunnen u ontzorgen met het kerstpakketten samenstellen, u geeft simpelweg aan wat u zoekt, welke stijl en tot welke prijs. Vervolgens gaan wij de kerstpakketten samenstellen met de door u gewenste artikelen. U kunt zich ondertussen bezig houden met uw core-business terwijl u er gerust op kunt zijn dat wij alles achter de schermen netjes verzorgen en deze op tijd gereed zijn.

Het samenstellen van kerstpakketten moet vaak in een relatief kort tijdsbestek gebeuren i.v.m. bijvoorbeeld verse producten en hun houdbaarheid. Daarnaast vraagt vaak de hoeveelheid kerstpakketten ook om een stukje vakkundige logistiek, zeker wanneer u deze wilt gaan versturen. Ook voor het versturen van de kerstpakketten kunt u bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor het samenstellen van de artikelen/producten, het inpakken tot het verzenden van de kerstpakketten! Wij nemen u al het werk uit handen!

 

Het samenstellen van de kerstpakketten, evenals het inpakken gebeurt uiterst zorgvuldig. Breekbare artikelen worden extra verpakt en dozen worden opgevuld om de kans op een breuk te minimaliseren.

U wilt uw kerstpakketten op een creatieve wijze in een mooie chique verpakking laten inpakken? Geen probleem, wij kunnen voor u, in overleg, tegen aantrekkelijke tarieven verpakkingsmateriaal inkopen.

Bij Vaessen Co Packing bent u aan het juiste adres voor het samenstellen van ‚Äúcustom made‚ÄĚ kerstpakketten tegen een scherp tarief waarmee u uw personeel en relaties kunt verrassen!

Wilt u graag meer informatie over de diverse mogelijkheden om uw kerstpakketten te laten samenstellen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.