loonverpakking

Uw loonverpakking uitbesteden, zodat u zich op uw hoofdactiviteiten kunt richten?

 

Vaessen Co Packing is een gerenommeerd allround loonverpakking bedrijf waar u deze activiteit vakkundig kunt uitbesteden.

 

Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het inpakken, verpakken en ompakken van de meest uiteenlopende producten, van kleine tot grote oplages, en beschikken wij over diverse logistieke diensten om u een totaaloplossing voor loonverpakking aan te kunnen bieden. Hiermee kunnen wij u al het werk uit handen nemen, zodat u bezig kunt blijven met uw core business.

Bij loonverpakking werkzaamheden kunt u denken aan het in-/verpakken en samenstellen van o.a. geschenkartikelen, goodiebags, maar ook aan mailings, dvd’s, wenskaarten en non-food producten. Maar ook voor de montage en assemblage van halffabricaten tot het afvullen van displays kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over eigen professionele machines voor het sealen en krimpen van uw producten en goederen. Dit zorgt voor een optimale bescherming en presentatie van uw producten.

Waarom loonverpakking van Vaessen Co Packing inzetten?

 

Wij verzorgen loonverpakking al vanaf enkele stuks tot grote bulkseries in combinatie met snelle levertijden, precisie en maatwerk, is dit waar wij voor staan! U realiseert hiermee een kostenbesparing en beschikt daarnaast over onze uitgebreide ervaring op het gebied van loonverpakking om samen tot een optimaal eindresultaat te komen!

Enkele voordelen van uitbesteden:

 

-          Optimale flexibiliteit en korte levertijden

-          Van kleine tot grote oplages

-          Hoge kwaliteit tegen geringe kosten

-          Beschikking over eigen seal- en krimpmachines

-          Mogelijkheid tot opslag

-          Voorraadbeheer en verzending

Wij bieden u hiermee 1 totaaloplossing voor alle voorkomende werkzaamheden, waarbij professionaliteit en vakkundigheid voorop staan!

Uiteraard is dit slechts een kleine greep van wat wij u aan diensten kunnen aanbieden. Wilt u meer informatie over onze dienst loonverpakking? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.