Vacatures

THUISWERK VOOR HET WIKKELEN EN/OF KRIMPEN VAN DRAAD EN KABEL
Vaessen Co-Packing uit Budel is op zoek naar personen die vanuit huis draad en kabel willen wikkelen en/of krimpen. Voor het uitvoeren van dit werk krijg je van het bedrijf een machine en gereedschappen ter beschikking. Het werk wordt wekelijks of tweewekelijks bij je thuisgebracht en opgehaald met een vrachtwagen. De goederen worden op pallets bij je aangeleverd.

Over ons:
Vaessen Co-Packing houdt zich bezig met fulfilment, het assembleren, monteren en handmatig verpakken en ompakken van (consumenten) producten. Daarnaast hebben wij een machinepark voor het wikkelen van draad en kabel en het sealen en krimpen van producten. Vaessen Co-Packing werkt o.a. met bedrijven uit de grafische industrie, confectie en groothandel.

Wat vragen we van je:
- Minimaal 25 uur per week beschikbaar zijn om het werk voor Vaessen Co-Packing te kunnen maken
- Geen andere dienstbetrekking of voor max. 15 uur per week
- Minimaal 23 jaar
- Beschikken over een BSNnummer (indien je dit niet hebt kun je dit gratis aanvragen in Nederland)
- Netjes en secuur kunnen werken
- Woonachtig op maximaal 25 km vanaf Budel

Ruimte waarin je het werk gaat maken:
- Beschikken over een vrije werkruimte van minimaal 15 m2
- De werkruimte is binnen, afsluitbaar, droog en kan verwarmd worden.
- De werkruimte is gemakkelijk te bereiken met een palletwagen voor het laden en lossen van pallets
- De ruimte heeft een deur met een opening van minimaal 1 x 2 meter (breedte x hoogte) waardoor de pallets binnen gezet kunnen worden.

Overeenkomst en betaling:
- De werkzaamheden worden uitgevoerd middels een overeenkomst ‘thuiswerk in opdracht’. Je komt niet in dienst bij Vaessen Co-Packing BV.
- Betaling is naar aantal stuks die je hebt gemaakt. Hierover worden door het bedrijf geen inhoudingen gedaan.
- Je dient zelf de inkomsten uit deze werkzaamheden op te geven aan instanties (denk hierbij aan belastingdienst (inkomstenbelasting), uitkering instanties). De verdiensten kunnen van invloed zijn op uitkering(en) die je ontvangt en kunnen in mindering gebracht worden op je uitkering(en).
- Verdiensten uit dit werk moet je zien als bijverdiensten en niet ter vervanging van werk in loondienst. Uitbetalingen en de maximaal te verdienen bedragen zijn lager dan werkzaamheden uit loondienst.

Interesse?
Stuur een mail aan tim@vaessencopacking.nl Vermeld in de mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum. Graag ook een korte motivatie waarom je dit thuiswerk wilt gaan doen. Tevens vermelden de afmeting van de vrije ruimte waarin je het werk voor ons wil gaan maken. Voeg eventueel een foto van deze ruimte toe. Beschik je niet over een mail dan kun je per post een brief sturen met de gevraagde informatie. Deze brief kun je sturen aan Vaessen Co-Packing B.V., Postbus 2175, 6020 AD Budel.

Indien je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebt over dit werk aanbod dan kun je tijdens kantooruren bellen met Tim Verhees of Sylvia Vaessen op het volgende telefoonnummer 0495-494060.