Ompakken

Vakkundig uw goederen handmatig laten ompakken?

 

Vaessen Co Packing is dé specialist op het gebied van inpakken, verpakken en het ompakken van goederen.

 

Ons team staat per direct klaar om uw goederen handmatig te ompakken, van enkele stuks tot bulkseries. Ook het half machinaal ompakken en/of verpakken behoort tot de mogelijkheden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht;

Onder andere¬†voor het ompakken van consumenten en industri√ęle goederen in dozen, zakjes en omdozen. Maar ook voor mailings en het samenstellen van goodiebags. Ook wanneer er bijv. een actie ten einde is, kunnen wij uw artikelen of goederen¬†ompakken, zodat u deze weer kunt verkopen. Wanneer wij uw¬†goederen ompakken kunnen wij ook,¬†in overleg,¬†de benodigde materialen hiervoor leveren. Zo kunnen wij u een totaalpakket van diensten aanbieden!

Dankzij onze vakkennis kunnen wij uw goederen snel ompakken tegen een scherp tarief, waarbij kwaliteit voor op staat! Ook beschikken wij over een grote beveiligde opslag, hiermee bieden wij u de optie tot (tijdelijke) opslag.

De voordelen van het uitbesteden van ompakken bij Vaessen Co Packing:

-¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Effici√ęntie en snelheid

-          Kostenbesparend

-          Van stuks tot bulk ompakken

-          1 partner voor uw logistiek

Ook kunt u bij ons terecht voor het sealen en krimpen van food en non-food producten.

Het ompakken van goederen is maatwerk, waarbij wij rekening houden met uw wensen en specifieke eisen. Indien nodig zoeken wij naar geschikte oplossingen of juiste verpakkingsvormen die aansluiten bij de wensen en kwaliteitseisen van de klant.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het ompakken van goederen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.